اليمن - صنعاء المدينة المجهولة ل 99 % من الناس................. Old sana'a - yemen unknown city for 99% of people

الخميس، 3 يناير 2013


Oude Sana'a markten .. Reis door de tijd

Sanaa: SPA
Oude Sanaa toeristische markten na verloop van tijd .. Waar de mens vindt zichzelf kluizenaar met de plaats en bewegen tussen tijdperken en verschillende tijden te zaaien het roaming in dezelfde indruk uniek waar het zich mengt ruikt naar wierook, parfum en specerijen en smaak koffie rechts met wegen eigenaren traditionele ambachten en vormt een unieke mix van geuren, geluiden en bezienswaardigheden hervorming laatste nieuwe geest.
De markten Sanaa oude vermeld in de geschiedenisboeken 50 markten genesteld steegjes en talkshow Oude Sanaa, maar nam af met het verstrijken van de tijd om nu te bereiken tot 35 gespecialiseerde markt en 29 brokerage benut als magazijnen voor goederen en banken om geld maar ook als een welkome diensten aanbiedt aan reizigers en Dwabhm en de plaatsen om hun bezittingen en bezittingen op te slaan uit te wisselen.
Het werd beschreven door Europese reizigers, zoals John Jordin en Carsten Niebuhr in hun geschriften tijdens haar bezoek in de achttiende eeuw als een afzonderlijke markten en multifunctionele Link naar welvaart traditionele ambachten te bloeien.
Volgens een studie sociologie professor aan het Instituut voor Architectuur in (Versailles) Frankrijk Dr Frank ميرمين markten werden oude Sana'a zijn op regionaal niveau een belangrijk centrum voor de productie van Artisan en handel landelijk, de impact ervan handel kreeg een internationale dimensie, waar ze de stad mee in de caravan handel, die het koppelen van zeehavens Rood en de Indische Oceaan ten noorden van het Arabische schiereiland.
Hoewel infiltratie patronen moderne stedelijke markten Sanaa oud, maar het heeft nog steeds de originaliteit en de antieke schoonheid is offline en voortdurend gekoppeld aan de huidige ooit tevoren op de voet en zag een vernieuwde historische oude Arabische levensstijl.
En beginnen shopping tour in markten Sanaa oude markt bril, die zich uitstrekt van de zuidelijke ingang van de oude stad Bab al-Jemen aan de deur van de volkeren van het noorden en riep markt bril omdat hij beroemd is en wordt nog steeds de verkoop van parfums en cosmetica en werd gezegd dat de eerste markt wordt beschouwd als winkelend publiek hem en vaak in deze markt die meer boutique Smasser was gewijd aan de verkoop koffieschillenproject en meubels.
Zout Markt .. De meest bekende markten Sanaa oud en de oudste ooit bekend onder die naam is de belangrijkste markt voor kruiden en specerijen, is dat van Abu Hassan Al-Hamdani aangehaald in zijn boek corona een andere reden voor het label is oorspronkelijk Salt markt (annexatie M en open lam) alle die markt al wat mooi en knap.
Er markten en andere gespecialiseerde aangezien een markt doek markt wierook, parfum en markt rozijnen, koffie en op de markt goud en zilver en koper markt en ambachtelijke markt van Haddadin en timmerlieden en metselaars en qat markt en de markt leer en graanmarkt en de markt ornamenten Mensen gemaakt van zilver en onyx en de markt Janabi dolken, zwaarden en andere samen met een aantal markten relatief recente Particuliere verkoop van kleding, parfums en geïmporteerde elektrische apparaten en consumptiegoederen, die speciale winkels gebouwd buiten de muren van het oude Sana'a hebben.
De beroemde Sanaa markten allerlei drankjes en Arabische snoepjes oude prive die met koffie geserveerd in aanvulling op haar roem handel kruiden en traditionele medicijnen, die nog steeds op grote schaal worden gebruikt .. Als gemonopoliseerd oude Sanaa markten in de handel en de ambachtelijke producties heeft ook gekenmerkt
De wettelijke en morele waarden - in feite tot op de dag - om de lay-out en de aard van de transacties te controleren.
Zoals gerapporteerd door Jamal al-Din al-Shahari die in 1176 van de migratie overleden aan Sanaa markten duidelijk in zijn boek publicaties die deze markten aan hun verleden en hun nauw geworteld.
Omdat deze markten te kussen toeristen op zoek naar geuren geschiedenis en charme nachten Oude Oosten heeft een aantal ouders om hun oude huizen over te dragen aan hotels vijfsterrenhotels concurreren en vangen op het bieden van waar maaltijden Jemenitische traditionele en houd de sessies het drinken van koffie en het luisteren naar muziek en zingen San'aani oude .. Het werkt ook algemeen autoriteit voor Ontwikkeling van het toerisme in Jemen oud Sana'a markten te bevorderen als onderdeel van het toeristisch product, dat een brede dwarsdoorsnede van de buitenlandse toeristen richt

ليست هناك تعليقات:

اراشيف