اليمن - صنعاء المدينة المجهولة ل 99 % من الناس................. Old sana'a - yemen unknown city for 99% of people

الخميس، 3 يناير 2013


Gamle Sana'a markeder .. Reise gjennom tid

Sanaa: SPA
Gamle Sanaa turisme markedene over tid .. Hvor mennesket finner seg eneboer med stedet og flytte mellom epoker og forskjellige tider for å så det roaming i samme inntrykket unikt der den blander lukter av røkelse, parfyme og krydder og smak kaffe rett med veier eiere tradisjonelle håndverk å danne en unik blanding av dufter, lyder og severdigheter omforming sist fornyet ånd.
Markedene Sanaa gamle nevnt i historiebøkene 50 markeder ligger smug og talkshow Old Sanaa men redusert med passering av tid til å komme nå til 35 spesialiserte markedet og 29 megling utnyttet som lager for varer og banker for å veksle penger, så vel som å være en velkommen tilbyr tjenester til reisende og Dwabhm og steder å lagre sine eiendeler og eiendeler.
Det ble beskrevet av europeiske reisende som John Jordin og Carsten Niebuhr i sine skrifter under hennes besøk i det attende århundre som et eget marked og multipurpose Link til velstand tradisjonelle håndverk til å blomstre.
Ifølge en studie sosiologiprofessor ved Institutt for arkitektur i (Versailles) Frankrike Dr. Frank ميرمين markeder ble gamle Sana'a er på regionalt nivå et viktig senter for produksjon av Artisan og handel landlig, fikk sin innvirkning handel en internasjonal dimensjon der hun deltok byen i campingvogn handel, som ble linking Sea Ports rød og Det indiske hav nord for den arabiske halvøya.
Selv infiltrasjon mønstre moderne urbane markeder Sanaa gamle, men beholder fortsatt originalitet og antikke skjønnhet er offline og kontinuerlig knyttet til stede noensinne før tett og så en fornyet historiske gamle arabiske livsstil.
Og begynne å handle tur i markeder Sanaa Old Market briller som strekker seg fra den sørlige inngangen til den gamle byen Bab al-Jemen til døren av folkene i nord og såkalte markedet briller fordi han er kjent, og er fortsatt å selge parfyme og kosmetikk, og ble sagt å være det første markedet anses kjøpere ham og ofte i dette markedet at mer boutique Smasser var dedikert til å selge kaffe skrelle og møbler.
Salt Market .. Den mest kjente markedene Sanaa gammel og den eldste noensinne kjent med det navnet er det viktigste markedet for krydder og tilbehør er at av Abu Hassan Al-Hamdani sitert i sin bok corona annen grunn for etiketten er opprinnelig Salt Market (anneksjon M og åpne lam) noen som markedet alt som er vakkert og kjekk.
Det markeder og andre spesialiserte som et marked klut markedet røkelse, parfyme og marked rosiner, kaffe og marked gull og sølv og kobber markedet og håndverk markedet fra Haddadin og tømrere og murere og khat markedet og markedet skinn og korn markedet og markedet ornamenter Folk laget av sølv og onyx og marked Janabi dolker, sverd og andre sammen med en rekke markeder relativt ny privat salg av klær, parfyme og importerte elektriske apparater og forbruksvarer, som har spesielle butikker bygget utenfor murene til gamle Sana'a.
Den berømte Sanaa markeder alle slags drinker og arabiske søtsaker gamle private som tjenestegjorde med kaffe i tillegg til hennes berømmelse handel urte og tradisjonelle medisiner, som fortsatt brukes mye .. Som monopolisert gamle Sanaa markeder i handel og håndverk produksjoner har også preget
Lover, forskrifter og moralske verdier - i kraft i dag - for å kontrollere oppsettet og transaksjonenes art.
Som rapportert av Jamal al-Din al-Shahari som døde i 1176 av migrasjon fra Sanaa markeder åpenbare i sin bok publikasjoner bærer disse markedene oppfylle sin fortid og sin tett forankret.
Fordi disse markedene kysse turister søker lukt historie og sjarm netter Ancient East har noen foreldre til å overføre sine gamle hjem til hoteller konkurrere fem-stjerners hotell, og er oppsiktsvekkende på å tilby hvor måltider Yemeni tradisjonelle og holde sesjoner drikker kaffe og lytte til musikk og sang San'aani gamle .. Det fungerer også generalautoritet for Tourism Development i Jemen for å fremme Old Sana'a markeder som en del av reiselivsproduktet, som retter seg mot et bredt tverrsnitt av utenlandske turister

ليست هناك تعليقات:

اراشيف