اليمن - صنعاء المدينة المجهولة ل 99 % من الناس................. Old sana'a - yemen unknown city for 99% of people

الأحد، 17 فبراير 2013






Sanaa vigtig historisk by og hovedstad i Republikken Yemen befolkning på mere end en halv million mennesker, som ligger i det centrale by Sanaa yemenitiske plateau i en højde af cirka 2150 meter ved havoverfladen mod kaution den vestlige skråning af Mount vi gør.
Den gamle by blev ikke optager kun et lille område af bunden af Sanaa rummelige, der strækker sig fra Mount lad os øst og Mount to mangler i vest, men steg i de islamiske pagter og udvidet cirkel væg.
I de seneste århundreder er blevet udviklet i den vestlige del af byen (Bir Al-Azab) sammenfletningen og muligvis plads overlegenhed, og det var den osmanniske tilstedeværelse overhånd i sin skabelse, og i den vestlige del af Bir Al-Azab holdt i bunden af det syvende århundrede jødiske kvarter i Sanaa.
Siden revolutionen i September 26, 1962 Sanaa lanceret under enorme forandringer og voksede hurtigt og sprede Old Sana'a (Bir Al-Azab) uden for dens mure og intensivere urban krøb i alle retninger.
Og husk nyheden om, at Sanaa af de ældste byer og arabiske Sana'a bærer navnet på Sam City i dag til Sam Ben Noah, som har taget sin bopæl til duft. Også kaldet Azal, et navn, der er nævnt i Det Gamle Testamente til en af sønnerne boede bin skam og midler af kraft og styrke, og jeg savner navnet på den gamle Sana'a fra roden mening fort og gøre forebyggelse, som er OK der betyder fjernet.
Sanaa var berømte begrænser Ghamdan, huske nyheden om, at Saif bin Thi vejer boet i Sanaa Palace Ghamdan guvernør i Yemen efter etiopierne, og ham i Sanaa står arabiske delegation, herunder Quraish overskriften Abdulmutallab bedstefar af profeten (r) lykønske neglen på Abessinien.
Sanaa var ikke til stede før Islam kun vigtigt, men var en kommerciel station og marked   Blandt de mest berømte arabiske markeder samt efter Islam selv sagde det var et punkt i hver forhandler og verden.
Og fonde i Sana'a og en af de ældste moskeer islamisk er (Great Mosque) fokuseret sin videnskab, en måned lærer islamistisk blev bygget efter ordre fra profeten (fvmh) efter det sjette år Hijri og afveg en, der har grundlagt, In Old Sana'a 106 moské forlod dem fulde af tilbedelse kun 40 langs bygget uden for den gamle by efter revolutionen i 26. september.
Og omgivet den gamle Sana'a mur af mudder fire-dørs main Bab al-Yemen og folk dør og dør perler og Stran Døren resten af dørene ligesom Khuzaymah døren og døren Alhqadif opdateres, når den sidste kvarter af Bir Al-Azab i det tolvte århundrede eller kort før.
I slutningen af syttende århundrede, der blev indført i den vestlige side af Bjørn Azab kvarter kendt dele af jøderne, og i slutningen af det attende århundrede e.Kr. etableret fremadrettede Mutawakkil nævner antallet af paladser, moskeer, bade og have (frugtplantage Mutawakil) på vejen vest for byen.
I de sidste dage af den tyrkiske tilstedeværelse bygget mod den sydlige væg af byens lunde af en anden karakter end den civile model og brugte en militær kendt kaserne (Balarda).
Den antikke by Sanaa var i stand til at opretholde kontinuiteten i livet og forblive over tid, kapital eller kapital vigtige carrier forsendelser seneste sine vigtigste Kalqsour vartegn dæmninger og hele markedet og i sin arkitektur, der kendetegnede både hyppigheden og regeneration.
Blandt de mest fremtrædende træk ved de traditionelle byen markeder og markedet Sanaa markeder arabere berømte før Islam, og var i Sanaa indtil 1979 e.Kr. 49 markeder og 29 kurtage brugt som lager for handel og banker til at handle penge og kro serverer rejsende og Dwabhm og de ​​steder for at redde deres ejendele.
I moderne tider forblev Sanaa fastholder rytmen komfortabelt i parring mellem stof arkitekt i hans autentiske kravene i det moderne liv, og forblev til revolutionen i 1962, der er hovedstaden omfatter kvarterer tre ældgamle og Bear Ranches, og bunden af jøderne (foder for nu) og boede tre indhegnet længde på omkring fem miles ham Gamle Sana'a fire døre og fem andre døre (døren Khuzaymah, dør Albelkh dør bund, dør Alhqadif dør rom)
Men den store udvikling, der har fundet sted efter revolutionen flyttede med forbløffende hastighed fra middelalderen til den moderne æra, der ramte en rytme fejlbehæftet by voksen فتهدم mur blev efterladt af dørene, undtagen døren Yemen og opgav sine mange beboere og forårsaget projekter indtaste de moderne hjælpemidler såsom netværk af el, vand og sanitet samt flytning af trafik til dobbelt skade, fandt det ikke til at vokse inden for rammerne af urbane omgivelser indenfor grundig og omhyggelig planlægning, indtil den almindelige UNESCO afholdes i Beograd i 1980 beslutning om at indlede en international kampagne for at beskytte byen.
I 1982 Ministerrådets dekret nr. ​​(5) for at danne et udvalg til at opretholde den gamle by i Sanaa og forbedret. I 1984 udstedte en republikansk dekret nr. ​​(76) på kampagnen og til nationale og international beskyttelse og forbedring af den gamle by i Sanaa for at bevare vartegn og arkitektoniske karakter og fremhæve den kulturelle arv.

ليست هناك تعليقات:

اراشيف