اليمن - صنعاء المدينة المجهولة ل 99 % من الناس................. Old sana'a - yemen unknown city for 99% of people

الأحد، 17 فبراير 2013






Vandt den gamle by i Sanaa fjerde plads i afstemningen er via internettet, til at vælge de syv vidundere i verden, sammen med syv kendte vidundere, blandt de 25 milepæl Tarkhia og civilisation i hele verden.
Ifølge en kilde i Kulturministeriet i Yemen, hvor mange af dem, der deltog i afstemningen gennem det internationale netværk til at vælge de nye syv vidundere i verden, 5,7 millioner mennesker i 200 lande over hele verden, og siden starten af ​​afstemningen i begyndelsen af ​​juni sidste år.
Han forklarede, at de foreliggende oplysninger via internettet indikerede besættelsen af ​​Peru rangeret første blandt de stater, som omfatter parametre falder inden for rammerne af Wonderland, med en sats på 23,9 procent af det samlede antal stemmer, og var Mexico igen med 19,5 procent, mens kom Tyrkiet rangeret som den tredje med 15,3 per procent, og Yemen er rangeret fjerde af 6,3 pct. Og registreres i USA femteplads på 5,7 pct.
Den succesfulde mediekampagne ledet af den yemenitiske Kulturministeriet, siden starten af ​​afstemningen i lobbyen for valget af gamle Sana'a indenfor de syv vidundere i verden, hvor dimitterede fra den treogtyvende sted i begyndelsen af ​​afstemningen, ranking fjerde i verden, i slutningen af ​​juni.
Og toppede pyramiderne i Mexico, listen over vidundere udvalgt med 7,3 procent af stemmerne, og kom bygge Taj Mahal, blev Indien andenpladsen med 7 procent og gjorde Meizhou Benechu i Peru rangeret som den tredje med 6,7 pct.
Og det blev besluttet at forlænge stemmeperioden på de nye syv vidundere i verden, i en folkeafstemning arrangeret af en gruppe af filmskabere og folk med interesse i de globale effekter, indtil udgangen af ​​året.

ليست هناك تعليقات:

اراشيف