اليمن - صنعاء المدينة المجهولة ل 99 % من الناس................. Old sana'a - yemen unknown city for 99% of people

الأحد، 17 فبراير 2013

Won de oude stad van Sanaa vierde plaats in de stemming zijn via het internet, om de zeven wonderen van de wereld kiezen, samen met bekende zeven wonderen, van de 25 mijlpaal Tarkhia en beschaving over de hele wereld.
Volgens een bron bij het ministerie van Cultuur van Jemen, het aantal van hen die aan de stemming hebben deelgenomen door het International Network naar de nieuwe zeven wonderen van de wereld, 5,7 miljoen mensen in 200 landen over de hele wereld kiezen, en sinds het begin van de stemming in het begin van juni vorig jaar.
Hij legde uit dat de informatie die via de internetsite van de bezetting van Peru gerangschikt eerste onder de staten, waaronder parameters vallen binnen het kader van Wonderland, met een tarief van 23,9 procent van het totale aantal stemmen aangegeven, en was Mexico weer met 19,5 procent, terwijl werd Turkije op de derde plaats met 15,3 per procent, en Jemen wordt de vierde met 6,3 procent. En nam de Verenigde Staten vijfde op 5,7 procent.
De succesvolle mediacampagne onder leiding van de Jemenitische ministerie van Cultuur, sinds het begin van de stemming in de lobby voor de verkiezing van oude Sana'a binnen de zeven wonderen van de wereld, waar uit de drieëntwintigste plaats studeerde aan het begin van de stemming, ranking vierde in de wereld, het einde van juni.
En bedekte piramides in Mexico, de lijst van de wonderen geselecteerd door 7,3 procent van de stemmen, en kwam de bouw van de Taj Mahal, India, op de tweede plaats met 7 procent en maakte Meizhou Benechu in Peru op de derde plaats met 6,7 procent.
En er werd besloten om de stemming te verlengen op de nieuwe zeven wonderen van de wereld, in een referendum georganiseerd door een groep filmmakers en mensen die geïnteresseerd zijn in de wereldwijde effecten, tot het einde van het jaar.

ليست هناك تعليقات:

اراشيف