اليمن - صنعاء المدينة المجهولة ل 99 % من الناس................. Old sana'a - yemen unknown city for 99% of people

الأحد، 23 يونيو 2013

Sanaa Gamle By ... ældre end 2.500 år, en historisk rekord er stadig til en vis grad i dag ætset ind i væggene i byens mure, huse og markeder gjort det muligt at blive klassificeret blandt de top 25 historisk milepæl i verden af ​​UNESCO.
Sanaa ... Denne mærkat er beregnet befæstede by på grund af den store væg omgiver byen er bygget siden oldtiden blevet restaureret mere end én gang i løbet af de regerer over af islamisk Yemen.
Til en vis grad stadig i dag resterne af Muren Sanaa hardwired synlige og hvor nogle af resterne af defensive tårne ​​hegnet, og hegnet blev bygget af store blokke af mursten over mælk stenblokke er trimmet. Væggen Sanaa tolv input, er Bab al-Yemen (syd) og renden og Khuzaymah og Alnželj og Albelkh, undertrykkelse og Alabalh og rom og Shehri og Alhqadif og folkeslag og døren til sygehuset, foruden Indvendige døre, herunder døren af ​​slottet og døren til fred og døren til en gnist, men var tilbage af disse døre kun Bab al-Yemen står højt på denne dag.
Og åbner døren til mere traditionelle markeder i den yemenitiske hovedstad og travleste på uret, var berømt Sanaa hele sin historie kvaliteten af ​​deres produkter tekstilstoffer og kolde, der rammer skønhed og kvaliteten af ​​det ideelle supplement til at gøre sværd og dolke juvelbesatte er Ogmdtha Også læderindustrien.
Byen Sanaa, en af ​​de ældste byer i verden, og er registreret af UNESCO blandt top 25 historiske milepæl i verden, hvor byen blev bygget i en dal stiger til 2.200 meter og blev beboet i mere end 2.500 år, og vendte byen i det syvende og ottende århundrede til et vigtigt center for udbredelsen af ​​islam er Vhafezt om religiøs og politisk arv afspejles i de 106 moskeer, 21 badeværelser og 6500 huset daterer sig tilbage til før det ellevte århundrede.
Markedet betragtes gamle by i Sanaa markeder arabere gammel og blev holdt i anden halvdel af Ramadan, på grund af den blomstrende handel og erhverv aktiv diversificeret diversificeret markeder Sanaa for at være et center for omkringliggende landsbyer og byer i Yemen og varierede efter de varer placeret og industrier, og tidligere om (45) marked, men som ikke længere kun omkring 20 markeder, herunder: (drue marked, kærlighed marked, salt markedet, markedet Almttarh, krank, Market Summary (sølv), fint linned marked (klud) St., Episode markedet, markeds-Janabi, kobber markedet khat marked , markeds Seal (Koranen), bifokale marked).
Featuring antikke by såvel som traditionelle Bmuammarha og dens smukke bygninger og huse, der daterer sig tilbage til bygge nogle mere end 500 år gammel og stadig beboet i dag.
Var det midlertidige hovedstad i kongeriget Saba efter restaureringen af ​​familierne i stammen Hamadan til tronen السبئي den af ​​Ahumairien og nævnt i teksterne prædikatet format Snau der er afledt af "fabrikant": fæstning i det gamle South Arabian. 

ليست هناك تعليقات:

اراشيف